Butiken

VÄLKOMMEN TILL OSS

I hjärtat av Uppsala hittar du oss. Vi är en stor och välsorterad herrekipering; oavsett om du letar efter en kostym för vardagens alla möten, en perfekt frack eller en mysig pyjamas har vi något för dig. Oavsett om du vet precis vad du vill ha, eller det är din första skjorta hjälper vi dig gärna. Vi tror på en god och långvarig relation med våra kunder och det bygger på engagemang och kompetens.

KÄNSLA FÖR DETALJER

Oavsett om det handlar om att välja rätt näsduk till kravatten eller skapa en känsla för att få dig att trivas i butiken så ser vi till såväl helheten som detaljerna

TA DIN TID

Oavsett om du ska välja frack till ditt bröllop eller en ny vardagsskjorta vill vi att du ska bli nöjd. Ta din tid, prova dig runt, fråga våra experter om råd och fråga oss igen. Vi tror att bra beslut gärna får mogna fram.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA STILAR

Vårt sortiment omfattar över 40 tillverkare och modehus. Vi har alltid ett brett urval av både säsongens senaste trender och klassiker som aldrig går ur tiden.

MÄRKEN I VÄRLDSKLASS

Tysk kvalitet, franskt mode och engelsk stil –  oavsett vad du är ute efter har vi något för dig. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och är noga med att kontrollera att de lever upp till våra förväntningar. 

DITT ANDRA VARDAGSRUM

Vi vet att flera av våra trogna kunder kommer långväga från. Då är det självklart att vi slår på kaffet och passar på att få oss en trevlig pratstund. Vi vill att våra kunder ska vara lika bekväma i vår butik som i våra kläder!


Dragarbrunnsgatan 32
75320 Uppsala
Måndag
10:00 – 18:00
Tisdag
10:00 – 18:00
Onsdag
10:00 – 18:00
Torsdag
10:00 – 18:00
Fredag
10:00 – 18:00
Lördag
10:00 – 16:00
Söndag
Stängd